Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Na rodzinne czy towarzyskie spotkanie proponuję znakomite kanapeczki z łososiem, kawiorem i marynowanymi cebulkami:)
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 1249
W czasie wakacji obowiązkowo muszą być pierogi z jagodami.
Odsłon: 456
Łatwa w przygotowaniu, bardzo smakowita.
Odsłon: 3412
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 1004
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 1249
W czasie wakacji obowiązkowo muszą być pierogi z jagodami.
Odsłon: 456
Łatwa w przygotowaniu, bardzo smakowita.
Odsłon: 3412
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 1004
Składniki
Z tostów wykroić kółka, zrumienić w tosterze lub piekarniku w temperaturze 180°C przez 5 minut. Cytrynę sparzyć, przekroić na połowę. Jedną połówkę pokroić w cząstki, a z drugiej wycisnąć sok. Cebulki osączyć. Tosty ułożyć na półmisku. Plasterki łososia zwinąć, ułożyć na tostach i skropić sokiem z cytryny. Następnie udekorować kawiorem, cebulkami i gałązkami koperku. Obok ułożyć cząstki cytryny:) Do tostów można podać majonez wymieszany z kilkoma łyżkami soku z cytryny i drobno posiekaną cebulą.