Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Na rodzinne czy towarzyskie spotkanie proponuję znakomite kanapeczki z łososiem, kawiorem i marynowanymi cebulkami:)
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1591
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 973
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1591
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 973
Składniki
Z tostów wykroić kółka, zrumienić w tosterze lub piekarniku w temperaturze 180°C przez 5 minut. Cytrynę sparzyć, przekroić na połowę. Jedną połówkę pokroić w cząstki, a z drugiej wycisnąć sok. Cebulki osączyć. Tosty ułożyć na półmisku. Plasterki łososia zwinąć, ułożyć na tostach i skropić sokiem z cytryny. Następnie udekorować kawiorem, cebulkami i gałązkami koperku. Obok ułożyć cząstki cytryny:) Do tostów można podać majonez wymieszany z kilkoma łyżkami soku z cytryny i drobno posiekaną cebulą.