Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Czy tiramisu nada się na piknikową przekąskę? Dość trudno jest pokroić je i p...
Odsłon: 2482
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 83
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 172
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 741
Czy tiramisu nada się na piknikową przekąskę? Dość trudno jest pokroić je i p...
Odsłon: 2482
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 83
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 172
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 741
Składniki
W misce wymieszaj mąkę owsianą, mleko, kakao, migdały, daktyle i żółtka z jaj.
Jednego banana zblenduj, a jednego pokrój w drobną kostkę. Oba dodaj do reszty składników.
Białka ubij na sztywną pianę i dodaj do reszty składników. Lekko wymieszaj - jedynie do połączenia składników.
Całość smaż na rozgrzanej patelni z olejem kokosowym, pod przykryciem.
Omlet najlepiej smakuje na chłodno, podany z musem bananowym i posypany wiórkami kokosowymi. Smacznego !!