Przekąski Przepis na:
Przepisów i artykułów: 45 Ocena: 451
Dodano: 19.07.2011
Odsłon: 23669
> 6 os. | 15 min | średnie | przystępne |
Bułki lub bagietkę kroimy na małe kromki, smarujemy masłem, nagrzewamy piekarnik do 180st. W tym czasie myjemy pieczarki i kroimy na drobno, smażymy na patelni, z skrojoną drobno szynką, pomidorami , startym czosnkiem i kukurydza, doprawiamy solą, pieprzem, ziołami
"Farsz układamy na kromki, posypujemy serem i złocistymi grzankami, wstawiamy do piekarnika aż ser się stopi i bułka zrobi się chrupka i gotowe. Podajemy na ciepło.
Na skróty
Komentarze do przepisu (1)

sentinel 19 lipca 2011Zgłoś do usunięcia
Robie bardzo podobne i podaje do czerwonego barszczyku:) tylko zamiast pomidora bagietke smaruje sosem pomidorowym.1 Kto głosował? | Odpowiedz