Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie, smaczne grzanki, super ekonomiczne danie
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34167
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1374
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113603
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34167
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1374
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113603
Składniki
Bułki lub bagietkę kroimy na małe kromki, smarujemy masłem, nagrzewamy piekarnik do 180st. W tym czasie myjemy pieczarki i kroimy na drobno, smażymy na patelni, z skrojoną drobno szynką, pomidorami , startym czosnkiem i kukurydza, doprawiamy solą, pieprzem, ziołami
"Farsz układamy na kromki, posypujemy serem i złocistymi grzankami, wstawiamy do piekarnika aż ser się stopi i bułka zrobi się chrupka i gotowe. Podajemy na ciepło.