Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dla wielbicieli pieczarek i zieleninki:) Naprawdę pyszne!
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2414
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4567
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1651
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 507
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2414
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4567
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1651
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 507
Składniki
Jajka ugotowac na twardo, obrac. Gdy będą zimne przekroic każde na pół i wyciągnąc wszystkie żółtka do oddzielnej miseczki. Pieczarki oczyścic, zetrzec na tarce o grubych oczkach i podsmażyc na oliwie z drobno posiekaną cebulką. Nie solic w trakcie smażenia bo pieczarki zczarnieją. Natkę umyc i drobno posiekac.
Żółtka pognieśc dokładnie widelcem lub blenderem na jednolitą masę, dodac majonez, smażone pieczarki i natkę. Wszystko dokładnie wymieszac i doprawic do smaku pieprzem i solą. Do połówek jajek nakładac sporą porcję farszu łyżeczką. Można udekorowac majonezem i listeczkiem pietruszki. Smacznego!