Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dla wielbicieli pieczarek i zieleninki:) Naprawdę pyszne!
Zupa wiśniowa to najlepsza zupa owocowa w sezonie letnim. Zdrowa i smaczna z...
Odsłon: 73
Bób w pomidorach z tymiankiem to prawdziwa bomba witaminowa i źródło cennych...
Odsłon: 693
Zupa wiśniowa to najlepsza zupa owocowa w sezonie letnim. Zdrowa i smaczna z...
Odsłon: 73
Bób w pomidorach z tymiankiem to prawdziwa bomba witaminowa i źródło cennych...
Odsłon: 693
Składniki
Jajka ugotowac na twardo, obrac. Gdy będą zimne przekroic każde na pół i wyciągnąc wszystkie żółtka do oddzielnej miseczki. Pieczarki oczyścic, zetrzec na tarce o grubych oczkach i podsmażyc na oliwie z drobno posiekaną cebulką. Nie solic w trakcie smażenia bo pieczarki zczarnieją. Natkę umyc i drobno posiekac.
Żółtka pognieśc dokładnie widelcem lub blenderem na jednolitą masę, dodac majonez, smażone pieczarki i natkę. Wszystko dokładnie wymieszac i doprawic do smaku pieprzem i solą. Do połówek jajek nakładac sporą porcję farszu łyżeczką. Można udekorowac majonezem i listeczkiem pietruszki. Smacznego!