Do góry

Przekąski Przepis na:

Jajka na przecierze i szaszłyk kiełbaska w cieście francuskim

Jajka na przecierze i szaszłyk kiełbaska w cieście francuskim

Autor:

Przepisów i artykułów: 27 Ocena: 96

Dodano:

Odsłon: 53

Takie danie na szybko, dobrze do siebie pasuje i smakuje bardzo dobrze.

Składniki

  • 375 g ciasta francuskiego
  • 500 g kiełbasy
  • 4 jajka
  • 1 kartonik przecieru
  • Majeranek
3-4 os. 30 min łatwe tanie
Reklama
Reklama
Jajka na przecierze i szaszłyk kiełbaska w cieście francuskim

Przygotowanie

  1. Przygotowujemy ciasto na szaszłyki. Przekrajamy je na pół i na 3-4 części. Zwijamy kiełbaski i kroimy na małe kawałki. Nakłuwamy na patyki do szaszłyków i posypujemy majerankiem. Pieczemy 20 minut w temp 180 stopni.

  2. Na patelnie wlać przecier i wbić jajka. Powoli smażyć.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń