Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Takie danie na szybko, dobrze do siebie pasuje i smakuje bardzo dobrze.
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1274
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 707
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1386
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1274
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 707
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1386
Składniki
Przygotowujemy ciasto na szaszłyki. Przekrajamy je na pół i na 3-4 części. Zwijamy kiełbaski i kroimy na małe kawałki. Nakłuwamy na patyki do szaszłyków i posypujemy majerankiem. Pieczemy 20 minut w temp 180 stopni.
Na patelnie wlać przecier i wbić jajka. Powoli smażyć.