Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Takie danie na szybko, dobrze do siebie pasuje i smakuje bardzo dobrze.
Nie wiem jak wy ale my uwielbiamy zupy grzybowe różnego rodzaju z pieczarek,...
Odsłon: 203
Brak pomysłu na piątkowy obiad? Oto przepis na kotlety wegetariańskie bez mię...
Odsłon: 995
Dorada z grilla to jedna z najsmaczniejszych i najzdrowszych morskich ryb. Wp...
Odsłon: 1821
Superszybki makaron z pieczarkami – idealny, gdy głód nie chce czekać. Prosty...
Odsłon: 3464
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy pyszną surówkę z młodej kapusty, idealny...
Odsłon: 27385
Nie wiem jak wy ale my uwielbiamy zupy grzybowe różnego rodzaju z pieczarek,...
Odsłon: 203
Brak pomysłu na piątkowy obiad? Oto przepis na kotlety wegetariańskie bez mię...
Odsłon: 995
Dorada z grilla to jedna z najsmaczniejszych i najzdrowszych morskich ryb. Wp...
Odsłon: 1821
Superszybki makaron z pieczarkami – idealny, gdy głód nie chce czekać. Prosty...
Odsłon: 3464
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy pyszną surówkę z młodej kapusty, idealny...
Odsłon: 27385
Składniki
Przygotowujemy ciasto na szaszłyki. Przekrajamy je na pół i na 3-4 części. Zwijamy kiełbaski i kroimy na małe kawałki. Nakłuwamy na patyki do szaszłyków i posypujemy majerankiem. Pieczemy 20 minut w temp 180 stopni.
Na patelnie wlać przecier i wbić jajka. Powoli smażyć.