Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Takie danie na szybko, dobrze do siebie pasuje i smakuje bardzo dobrze.
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 977
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 831
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 12593
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 977
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 831
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 12593
Składniki
Przygotowujemy ciasto na szaszłyki. Przekrajamy je na pół i na 3-4 części. Zwijamy kiełbaski i kroimy na małe kawałki. Nakłuwamy na patyki do szaszłyków i posypujemy majerankiem. Pieczemy 20 minut w temp 180 stopni.
Na patelnie wlać przecier i wbić jajka. Powoli smażyć.