Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Takie danie na szybko, dobrze do siebie pasuje i smakuje bardzo dobrze.
Masz ochotę pochrupać coś słodkiego? Przygotuj domowe ciastka z masłem orzech...
Odsłon: 1037
Bataty to wciąż nie dość doceniana w Polsce słodka odmiana ziemniaków. Na uwa...
Odsłon: 943
Masz ochotę pochrupać coś słodkiego? Przygotuj domowe ciastka z masłem orzech...
Odsłon: 1037
Bataty to wciąż nie dość doceniana w Polsce słodka odmiana ziemniaków. Na uwa...
Odsłon: 943
Składniki
Przygotowujemy ciasto na szaszłyki. Przekrajamy je na pół i na 3-4 części. Zwijamy kiełbaski i kroimy na małe kawałki. Nakłuwamy na patyki do szaszłyków i posypujemy majerankiem. Pieczemy 20 minut w temp 180 stopni.
Na patelnie wlać przecier i wbić jajka. Powoli smażyć.