Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
One tak smakują i są tak pyszne że trudno opisać to zwykłymi słowami
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1327
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 239
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1327
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 239
Składniki
Jajka ugotować na twardo, obrać, przekroić wzdłuż, wyjąć żółtko. Sardynki wyjąć z puszki, pognieść widelcem, nałożyć do białek w miejsce żółtka. Na talerzu posmarowanym majonezem poukładać połówki, przykryć każdą majonezem, po wierzchu posypać startym żółtkiem na drobnej jarzynowej tarce (fotkę dodam koło Wielkanocy)