Przekąski Przepis na:
Przepisów i artykułów: 16 Ocena: 31
Dodano: 10.03.2010
Odsłon: 1950
5-6 os. | 15 min | średnie | przystępne |
Jajka ugotować na twardo, obrać, przekroić wzdłuż, wyjąć żółtko. Sardynki wyjąć z puszki, pognieść widelcem, nałożyć do białek w miejsce żółtka. Na talerzu posmarowanym majonezem poukładać połówki, przykryć każdą majonezem, po wierzchu posypać startym żółtkiem na drobnej jarzynowej tarce (fotkę dodam koło Wielkanocy)
Na skróty
Komentarze do przepisu (1)

oliwia_winna 24 kwietnia 2010Zgłoś do usunięcia
sardynki w jajku... okropne. dobrze, że posłuchałaś kobry01 i nie dodałaś tej fotki.0 Kto głosował? | Odpowiedz