Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
DOSKONAŁY SPOSÓB NA UDANY WIECZÓR ZE ZNAJOMYMI:)
Truskawkowy sezon czas zacząć! A czy jest coś lepszego niż połączenie soczyst...
Odsłon: 241
Sezon na rabarbar w pełni, więc dziś zrobimy najlepsze, najpyszniejsze ciasto...
Odsłon: 120
Smakowite śniadanie.
Odsłon: 36
Wyborne pierogi z cieniusieńkim i delikatnym ciastem pierogowym. Proporcje na...
Odsłon: 34
Truskawkowy sezon czas zacząć! A czy jest coś lepszego niż połączenie soczyst...
Odsłon: 241
Sezon na rabarbar w pełni, więc dziś zrobimy najlepsze, najpyszniejsze ciasto...
Odsłon: 120
Smakowite śniadanie.
Odsłon: 36
Wyborne pierogi z cieniusieńkim i delikatnym ciastem pierogowym. Proporcje na...
Odsłon: 34
Składniki
Na patelni zagotować wodę pół na pół zmieszaną z winem.
Posolić, popieprzyć i wrzucić krewetki.
Gotować 3-5 minut (płyn powinien w tym czasie odparować).
Przygotować sos: połączyć ze sobą śmietanę, majonez, ketchup, sok z cytryny.
Doprawić papryką, solą i pieprzem.
Wrzucić do sosu krewetki i schłodzić.
Całość podawać w pucharkach koktajlowych, udekorowanych wybranymi dodatkami.
Smacznego:)