Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Owocowy raj dla dzieci, zapewniam, że każdemu dziecku posmakuje.
Ta aromatyczna zupa z cieciorki rozgrzewa, syci i zachwyca głębią smaku. Świe...
Odsłon: 11425
Mięso z udzików w przyprawach podane z jędrnym brokułem.
Odsłon: 191
Ta aromatyczna zupa z cieciorki rozgrzewa, syci i zachwyca głębią smaku. Świe...
Odsłon: 11425
Mięso z udzików w przyprawach podane z jędrnym brokułem.
Odsłon: 191
Składniki
Wszystkie owoce dokładnie myjemy pod bieżącą wodą. Następnie truskawki odszypułkujemy, i kroimy je w ćwiartki bądź mniejsze kawałki, mango przecinamy wzdłuż pestki, a następnie kroimy je w kostkę, odcinając od skórki. Banana kroimy w kostkę. Wszystkie owoce układamy po kolei zaczynając od mango na spodzie a następnie nabijając banana i truskawkę. Pamiętajmy by użyć dojrzałych owoców. Dojrzałe mango powinno być miękkie.