Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Owocowy raj dla dzieci, zapewniam, że każdemu dziecku posmakuje.
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 48
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 157
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 372
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 93
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 48
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 157
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 372
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 93
Składniki
Wszystkie owoce dokładnie myjemy pod bieżącą wodą. Następnie truskawki odszypułkujemy, i kroimy je w ćwiartki bądź mniejsze kawałki, mango przecinamy wzdłuż pestki, a następnie kroimy je w kostkę, odcinając od skórki. Banana kroimy w kostkę. Wszystkie owoce układamy po kolei zaczynając od mango na spodzie a następnie nabijając banana i truskawkę. Pamiętajmy by użyć dojrzałych owoców. Dojrzałe mango powinno być miękkie.