Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna przekąska która królowała na stołach za dawnych lat na każdej imprezie, prywatce czy w barach jako zakąska do czegoś mocniejszego.
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 269
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1194
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1244
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 13382
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 269
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1194
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1244
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 13382
Składniki
Śledzie z cebulką osącz na sicie. Jajka ugotuj na twardo ostudź i obierz. Ogórek pokrój na ósemki. Natkę pietruszki pokrój.
Płaty śledziowe połóż na desce, każdy posmaruj majonezem połóż troszkę cebuli , ósemkę ogórka i jajka . Zwiń delikatnie fileta i zepnij wykałaczką, ułóż na talerzu na wierzch położ kleksa majonezu i posyp pietruszką.
Koreczki śledziowe zamiast pietruszką możesz posypać szczypiorkiem.