Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna przekąska która królowała na stołach za dawnych lat na każdej imprezie, prywatce czy w barach jako zakąska do czegoś mocniejszego.
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 2317
Smaczna pasta z makreli i twarogu. Polecam.
Odsłon: 4912
Danie do przygotowanie w 10 minut. Można zabrać do pracy lub podać na kolację...
Odsłon: 119
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 2317
Smaczna pasta z makreli i twarogu. Polecam.
Odsłon: 4912
Danie do przygotowanie w 10 minut. Można zabrać do pracy lub podać na kolację...
Odsłon: 119
Składniki
Śledzie z cebulką osącz na sicie. Jajka ugotuj na twardo ostudź i obierz. Ogórek pokrój na ósemki. Natkę pietruszki pokrój.
Płaty śledziowe połóż na desce, każdy posmaruj majonezem połóż troszkę cebuli , ósemkę ogórka i jajka . Zwiń delikatnie fileta i zepnij wykałaczką, ułóż na talerzu na wierzch położ kleksa majonezu i posyp pietruszką.
Koreczki śledziowe zamiast pietruszką możesz posypać szczypiorkiem.