Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna przekąska która królowała na stołach za dawnych lat na każdej imprezie, prywatce czy w barach jako zakąska do czegoś mocniejszego.
Łatwe i proste ciasto z makiem i kremem budyniowym. Każdy sobie poradzi z jeg...
Odsłon: 110
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 77
Wyśmienity bigos to wizytówka każdego domu. Jest pracochłonny, ale raz w roku...
Odsłon: 138
W te Święta rozgoszczą się u nas kruche ciasteczka z owocową niespodzianką, c...
Odsłon: 84
Sos z suszonych grzybów to idealny dodatek do kasz, krokietów, mięsa. Myślę,...
Odsłon: 175
Łatwe i proste ciasto z makiem i kremem budyniowym. Każdy sobie poradzi z jeg...
Odsłon: 110
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 77
Wyśmienity bigos to wizytówka każdego domu. Jest pracochłonny, ale raz w roku...
Odsłon: 138
W te Święta rozgoszczą się u nas kruche ciasteczka z owocową niespodzianką, c...
Odsłon: 84
Sos z suszonych grzybów to idealny dodatek do kasz, krokietów, mięsa. Myślę,...
Odsłon: 175
Składniki
Śledzie z cebulką osącz na sicie. Jajka ugotuj na twardo ostudź i obierz. Ogórek pokrój na ósemki. Natkę pietruszki pokrój.
Płaty śledziowe połóż na desce, każdy posmaruj majonezem połóż troszkę cebuli , ósemkę ogórka i jajka . Zwiń delikatnie fileta i zepnij wykałaczką, ułóż na talerzu na wierzch położ kleksa majonezu i posyp pietruszką.
Koreczki śledziowe zamiast pietruszką możesz posypać szczypiorkiem.