Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna przekąska która królowała na stołach za dawnych lat na każdej imprezie, prywatce czy w barach jako zakąska do czegoś mocniejszego.
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 261
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 230
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1336
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 261
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 230
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1336
Składniki
Śledzie z cebulką osącz na sicie. Jajka ugotuj na twardo ostudź i obierz. Ogórek pokrój na ósemki. Natkę pietruszki pokrój.
Płaty śledziowe połóż na desce, każdy posmaruj majonezem połóż troszkę cebuli , ósemkę ogórka i jajka . Zwiń delikatnie fileta i zepnij wykałaczką, ułóż na talerzu na wierzch położ kleksa majonezu i posyp pietruszką.
Koreczki śledziowe zamiast pietruszką możesz posypać szczypiorkiem.