Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna przekąska która królowała na stołach za dawnych lat na każdej imprezie, prywatce czy w barach jako zakąska do czegoś mocniejszego.
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7484
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2427
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7484
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2427
Składniki
Śledzie z cebulką osącz na sicie. Jajka ugotuj na twardo ostudź i obierz. Ogórek pokrój na ósemki. Natkę pietruszki pokrój.
Płaty śledziowe połóż na desce, każdy posmaruj majonezem połóż troszkę cebuli , ósemkę ogórka i jajka . Zwiń delikatnie fileta i zepnij wykałaczką, ułóż na talerzu na wierzch położ kleksa majonezu i posyp pietruszką.
Koreczki śledziowe zamiast pietruszką możesz posypać szczypiorkiem.