Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Koreczki z ogórka i łososia są smakowitym pomysłem na przekąski na zimno. Sprawdzają się podczas spotkań towarzyskich, imprez rodzinnych, wieczorów we dwoje. Koreczki są proste i niedrogie w wykonaniu. Miłośnicy ryb będą zachwyceni!
Polecam. My bardzo lubimy.
Odsłon: 1015
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4654
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1299
Polecam. My bardzo lubimy.
Odsłon: 1015
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4654
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1299
Składniki
Zawartość całego serka wymieszałam z jogurtem naturalnym i drobno posiekanym koperkiem.
Ogórka cienko obrałam ze skórki i pokroiłam na plastry ok. 7 mm grubości.
Na każdy kawałek ogórka nakładałam łyżeczką serek, kładłam plasterek łososia i przekłuwałam wykałaczką z oliwką.