Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1964
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1646
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2660
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1964
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1646
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2660
Składniki
mieso mielone robimy jak na kotlety. z powstałej masy robimy małe kotleciki i układamy na bleszce wkładamy do piekarnika i pieczemy az bedą białe a nawet zaczną sie zarumieniać nastepnie
z pozostałych składnikow gotujemy zalewę. do gorącej zalewy wrzucamy gorące kotleciki i odstawiamy na 12 godziny.