Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
dieta ciag dalszy;) a przyb tym pyszne i zdrowe danie;) przepis znalazlam w gazecie;)
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34155
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1354
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113597
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34155
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1354
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113597
Składniki
marchew zetrzyj na tartce o grubych oczkach,podlej szklanka wody,dodaj maslo natke i gotuj do miekkosci. cebulke kroimy w kostke i szklimy na patelni. Marchew dobrze odcedzic dodac cebule,jaja,bulke tarta,przyprawy. wymieszac. masa musi byc na tyle gesta by zrobic niej kotleciki(mozna dodac bulki). kotlety obtoczyc w bulce ismazyc na zloty kolor.
ja jadlam je z ugotowanym sznyclem z indyka;) ale wybornie smakuja z ryzem lub nawet na zimno;)