Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
gotujemy ziemniaki potem je ugniatamy tłuczkiem,po około 5 minutach do ziemniaków dodajemy takie same składniki jak do miesa mielonego.To wszyskto mieszamy robimy małe kotleciki i obtaczamy w bułce tartej i na nie wielkim ogniu smazymy na rumiany kolor i gotowe życze smacznego :0
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1307
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 894
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1446
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1307
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 894
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1446
Składniki
gotujemy ziemniaki potem je ugniatamy tłuczkiem,po około 5 minutach do ziemniaków dodajemy takie same składniki jak do miesa mielonego.To wszyskto mieszamy robimy małe kotleciki i obtaczamy w bułce tartej i na nie wielkim ogniu smazymy na rumiany kolor i gotowe życze smacznego :0
gotujemy ziemniaki potem je ugniatamy tłuczkiem,po około 5 minutach do ziemniaków dodajemy takie same składniki jak do miesa mielonego.To wszyskto mieszamy robimy małe kotleciki i obtaczamy w bułce tartej i na nie wielkim ogniu smazymy na rumiany kolor i gotowe życze smacznego :0