Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
gotujemy ziemniaki potem je ugniatamy tłuczkiem,po około 5 minutach do ziemniaków dodajemy takie same składniki jak do miesa mielonego.To wszyskto mieszamy robimy małe kotleciki i obtaczamy w bułce tartej i na nie wielkim ogniu smazymy na rumiany kolor i gotowe życze smacznego :0
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8340
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 477
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8340
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 477
Składniki
gotujemy ziemniaki potem je ugniatamy tłuczkiem,po około 5 minutach do ziemniaków dodajemy takie same składniki jak do miesa mielonego.To wszyskto mieszamy robimy małe kotleciki i obtaczamy w bułce tartej i na nie wielkim ogniu smazymy na rumiany kolor i gotowe życze smacznego :0
gotujemy ziemniaki potem je ugniatamy tłuczkiem,po około 5 minutach do ziemniaków dodajemy takie same składniki jak do miesa mielonego.To wszyskto mieszamy robimy małe kotleciki i obtaczamy w bułce tartej i na nie wielkim ogniu smazymy na rumiany kolor i gotowe życze smacznego :0