Przekąski Przepis na:
3-4 os. | 15 min | średnie | przystępne |
na oliwie z oliwek podsmazamy krewetki razem z czosnkiem, max. 3-4 minuty
zalewamy to wszystko smietana, dodajemy pokrojony szczypior z cebulka
doprawiamy do smaku, mozna dodac troszke imbiru i soku z cytryny, zolty serek , mieszamy i gotowe
do tego polecam makaron
Na skróty
Komentarze do przepisu (3)

Lori 23 lutego 2010Zgłoś do usunięcia
mialo byc pol kilo a wyszlo 12 , sorki:)0 Kto głosował? | Odpowiedz

Lori 23 lutego 2010Zgłoś do usunięcia
to zalezy na ile osob, ja na 2 daje pol kilo. Pozdrawiam0 Kto głosował? | Odpowiedz

aruslucjan 23 lutego 2010Zgłoś do usunięcia
ile krewetek??0 Kto głosował? | Odpowiedz