Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1290
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 790
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1416
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1290
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 790
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1416
Składniki
zrobic ciasto takie samo jak do nalesnikow i smazyc je na oleju(w zadnym wypadku na smalcu).pieczarki obrac ze skorki i ugotowac. kapuste kiszona dwa razy porzadnie namoczyc i tak samo jak pieczarki ugotowac. po ugotowaniu pieczarki razem z kapusta zmielic przez maszynke. gotowy farsz klasc na gotowe nalesniki zawinac je i namoczyc najpierw w jajku a potem w bulce i usmazyc na patelni.