Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Talerz kukurydziany ozdobiony sałatą, pomidorami, cebulką oraz natką to smako...
Odsłon: 89
Krem o smaku kawy cappuccino z mascarpone i kremówką. Jeden z najsmaczniejszy...
Odsłon: 144
Talerz kukurydziany ozdobiony sałatą, pomidorami, cebulką oraz natką to smako...
Odsłon: 89
Krem o smaku kawy cappuccino z mascarpone i kremówką. Jeden z najsmaczniejszy...
Odsłon: 144
Składniki
Z mięsa, grzybów i włoszczyzny ugotować wywar, dodać ziele i listek laurowy. Po ugotowaniu przecedzić. Grzyby pokroić w paski i dodać do wywaru. Kaszę opłukać, zalać zimną wodą i wstawić do większego garnka z wrzącą wodą. Gotować ,aż kasza będzie miękka po czym kaszę dodać do zupy, podgrzać,przyprawić solą i pieprzem, zabielić śmietaną.