Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
dobry
Prosty sernik na zimno z sera z wiaderka i kremówki, przyozdobiony różowymi w...
Odsłon: 177
Delikatne kawałki z polędwiczek kurczaka w panierce z bułki tartej i płatków...
Odsłon: 3177
Schab gotowany w aromatycznym bulionie z dużą ilością ziół to propozycja dla...
Odsłon: 2411
Prosty sernik na zimno z sera z wiaderka i kremówki, przyozdobiony różowymi w...
Odsłon: 177
Delikatne kawałki z polędwiczek kurczaka w panierce z bułki tartej i płatków...
Odsłon: 3177
Schab gotowany w aromatycznym bulionie z dużą ilością ziół to propozycja dla...
Odsłon: 2411
Składniki
Z mięsa, grzybów i włoszczyzny ugotować wywar, dodać ziele i listek laurowy. Po ugotowaniu przecedzić. Grzyby pokroić w paski i dodać do wywaru. Kaszę opłukać, zalać zimną wodą i wstawić do większego garnka z wrzącą wodą. Gotować ,aż kasza będzie miękka po czym kaszę dodać do zupy, podgrzać,przyprawić solą i pieprzem, zabielić śmietaną.