Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1256
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 622
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1359
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1256
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 622
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1359
Składniki
masło orzechowe, sok z limonek, cukier,mleko, kolendre, sól, pieprz, mleko miksujemy na jednolity krem
pierś kroimy na kawalki obtaczamy w kurkumie, miodzie, pieprzu i soli, następnie nabijamy na patyczki i podsmażamy na mocno rozgrzanej oliwie po 3-4 minz każdej strony lub można upiec w piekarniku albo grilu.
gotowe, podajemy z sosem