Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Masz dylemat, co zjeść? Ta zapiekanka jest świetna na każdą porę dnia i na ka...
Odsłon: 42
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 56
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 287
Masz dylemat, co zjeść? Ta zapiekanka jest świetna na każdą porę dnia i na ka...
Odsłon: 42
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 56
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 287
Składniki
masło orzechowe, sok z limonek, cukier,mleko, kolendre, sól, pieprz, mleko miksujemy na jednolity krem
pierś kroimy na kawalki obtaczamy w kurkumie, miodzie, pieprzu i soli, następnie nabijamy na patyczki i podsmażamy na mocno rozgrzanej oliwie po 3-4 minz każdej strony lub można upiec w piekarniku albo grilu.
gotowe, podajemy z sosem