Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie i sycące danie, które jest bardzo łatwe w wykonaniu. Ja użyłam mięsa z 'resztek' upieczonego dzień wcześniej kurczaka na butelce ;)
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8230
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 440
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8230
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 440
Składniki
Cebulę kroimy w piórka, wrzucamy na rozgrzaną patelnie z odrobiną oleju. Mięso rozrywamy na mniejsze części i dodajemy do cebuli. Czosnek kroimy drobno i dorzucamy do cebuli. Po kilku minutach dodajemy pokrojone pomidory z puszki. Mieszamy, doprawiamy papryką i majerankiem. Dodajemy odrobinę ketchupu i gotowe :)