Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie i sycące danie, które jest bardzo łatwe w wykonaniu. Ja użyłam mięsa z 'resztek' upieczonego dzień wcześniej kurczaka na butelce ;)
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19232
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13028
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1666
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232100
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19232
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13028
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1666
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232100
Składniki
Cebulę kroimy w piórka, wrzucamy na rozgrzaną patelnie z odrobiną oleju. Mięso rozrywamy na mniejsze części i dodajemy do cebuli. Czosnek kroimy drobno i dorzucamy do cebuli. Po kilku minutach dodajemy pokrojone pomidory z puszki. Mieszamy, doprawiamy papryką i majerankiem. Dodajemy odrobinę ketchupu i gotowe :)