Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie i sycące danie, które jest bardzo łatwe w wykonaniu. Ja użyłam mięsa z 'resztek' upieczonego dzień wcześniej kurczaka na butelce ;)
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 219
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 768
Delikatna kapusta w panierce na chrupko.
Odsłon: 1814
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 162
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 238
Polecam.
Odsłon: 288
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 219
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 768
Delikatna kapusta w panierce na chrupko.
Odsłon: 1814
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 162
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 238
Polecam.
Odsłon: 288
Składniki
Cebulę kroimy w piórka, wrzucamy na rozgrzaną patelnie z odrobiną oleju. Mięso rozrywamy na mniejsze części i dodajemy do cebuli. Czosnek kroimy drobno i dorzucamy do cebuli. Po kilku minutach dodajemy pokrojone pomidory z puszki. Mieszamy, doprawiamy papryką i majerankiem. Dodajemy odrobinę ketchupu i gotowe :)