Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Coś prostego i dobrego dla wielbicieli grzybów ''''leśnych''''
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1951
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1635
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2621
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1951
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1635
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2621
Składniki
Cebulę posiekać i zeszklić na złoto, czosnek rozdrobnić, dodać do cebuli. Oczyszczone i umyte kurki przełożyć do cebuli, dusić do miękkości, wlać pół puszki fasoli, zalać śmietaną, przyprawić, obficie posypać zieleniną, podawać z ziemniakami lub pieczywem. SMACZNEGO