Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Coś prostego i dobrego dla wielbicieli grzybów ''''leśnych''''
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 11968
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16495
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5310
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 11968
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16495
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5310
Składniki
Cebulę posiekać i zeszklić na złoto, czosnek rozdrobnić, dodać do cebuli. Oczyszczone i umyte kurki przełożyć do cebuli, dusić do miękkości, wlać pół puszki fasoli, zalać śmietaną, przyprawić, obficie posypać zieleniną, podawać z ziemniakami lub pieczywem. SMACZNEGO