Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 974
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 827
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 12584
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 974
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 827
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 12584
Składniki
Grzyby mozyć przez noc.Następnego dnia ugotować.Włoszczyzne gotować ok.30 minut.Odcedzic,wywar zachować.Kiszoną kapustę pociekać,cebulę,dodać kapustę.Wlać wywar z warzyw,sok z kapusty i wywar z grzybów.Doprowadzić do wrzenia,gotować 40 min.Na końcu dodać paseczki grzybów i roztarty czosnek.Przyprawić.