Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 185
Pyszne i proste w przygotowaniu ciasto drożdżowe z rabarbarem i kruszonką naj...
Odsłon: 7976
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 185
Pyszne i proste w przygotowaniu ciasto drożdżowe z rabarbarem i kruszonką naj...
Odsłon: 7976
Składniki
Grzyby mozyć przez noc.Następnego dnia ugotować.Włoszczyzne gotować ok.30 minut.Odcedzic,wywar zachować.Kiszoną kapustę pociekać,cebulę,dodać kapustę.Wlać wywar z warzyw,sok z kapusty i wywar z grzybów.Doprowadzić do wrzenia,gotować 40 min.Na końcu dodać paseczki grzybów i roztarty czosnek.Przyprawić.