Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10694
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4802
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 916
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 9138
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1350
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10694
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4802
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 916
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 9138
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1350
Składniki
Obieramy i kroimy cukinie (lub kabaczek) oraz pomidory (proponuje je sprzyc gorącą wodą by obrać skórkę). Następnie wszystko wsypujemy do garnka i zalewamy szklanką wody, z 3 łyżki oliwy. W tym czasie kroimy reszte składników, kiełbase i cebule podsamażamy. Gdy cukinia będzie już na pół miękka dodajemy reszte składników- paprykę, kiełbaske z cebulką wraz olejem z patelni. Dodajemy przyprawy według gustu.Gotujemy dopóki cukinia nie będzie miękka. I podajemy. Ja ją zawsze zajadam z bułeczką, lub kromką chleba.