Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna i ładnie prezentująca się przystawka.
        
        
        
            To najlepsze rogaliki, które możesz zrobić w domu. Ciasto jest puszyste i zac...
Odsłon: 35690
            Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1203
            Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1756
            Przepis dnia
Gołąbki bez zawijania to uproszczona forma tradycyjnych gołąbków, czyli kotle...
Odsłon: 6006
            To najlepsze rogaliki, które możesz zrobić w domu. Ciasto jest puszyste i zac...
Odsłon: 35690
            Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1203
            Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1756
            Przepis dnia
Gołąbki bez zawijania to uproszczona forma tradycyjnych gołąbków, czyli kotle...
Odsłon: 6006
        
        
                Składniki
Ziemniaki myjemy i gotujemy w całości w mundurkach ok.30min (tak aby były miękkie).Odstawiamy do wystygnięcia.Każdego ziemniaka kroimy na pół 2razy.Następnie układamy na blaszce i pieczemy w piekarniku na ok.10min w temp.180stopni.Dobrze smakuje z ketchupem lub sosem czosnkowym.