Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciekawy pomysł na nadmiar dyni. Odrobina słońca w słoiku zimowe wieczory. Zapraszam na www.zwysokosci.blog.pl Wkrótce jeszcze więcej przepisów z dynią w roli głównej.
Kurczę pieprzowo cytrynowe!
Odsłon: 98
Naleśniki z twarogiem, z dodatkiem skórki cytrynowej i wanilii, to danie, któ...
Odsłon: 9394
Przepis dnia
Dzisiaj zapraszam na kawałki kurczaka skąpane w sosie śmietankowym z dodatkie...
Odsłon: 4918
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 41
Dziś do pracy.
Odsłon: 652
Kurczę pieprzowo cytrynowe!
Odsłon: 98
Naleśniki z twarogiem, z dodatkiem skórki cytrynowej i wanilii, to danie, któ...
Odsłon: 9394
Przepis dnia
Dzisiaj zapraszam na kawałki kurczaka skąpane w sosie śmietankowym z dodatkie...
Odsłon: 4918
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 41
Dziś do pracy.
Odsłon: 652
Składniki
Dynię: obieramy, kroimy w kostkę. Wkładamy na ok.1min do wrzątku i przekładamy do słoików
Zalewa: gotujemy goździki z wodą i octem przez ok.10min . Zalewamy dynię w słoikach. Pasteryzujemy 15min od momentu zagotowania.
SMACZNEGO!!!