Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciekawy pomysł na nadmiar dyni. Odrobina słońca w słoiku zimowe wieczory. Zapraszam na www.zwysokosci.blog.pl Wkrótce jeszcze więcej przepisów z dynią w roli głównej.
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 107
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13310
W kotletach mielonych wszystko można przemycić. Np zdrowe płatki jaglane a m...
Odsłon: 2620
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 3772
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 107
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13310
W kotletach mielonych wszystko można przemycić. Np zdrowe płatki jaglane a m...
Odsłon: 2620
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 3772
Składniki
Dynię: obieramy, kroimy w kostkę. Wkładamy na ok.1min do wrzątku i przekładamy do słoików
Zalewa: gotujemy goździki z wodą i octem przez ok.10min . Zalewamy dynię w słoikach. Pasteryzujemy 15min od momentu zagotowania.
SMACZNEGO!!!