Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciekawy pomysł na nadmiar dyni. Odrobina słońca w słoiku zimowe wieczory. Zapraszam na www.zwysokosci.blog.pl Wkrótce jeszcze więcej przepisów z dynią w roli głównej.
Danie, które najczęściej robimy po świętach wielkanocnych. Zawsze zostaje bia...
Odsłon: 363
Wyjątkowy patent na pierś z kaczki. Dzięki długiemu gotowaniu w niskiej tempe...
Odsłon: 61
Danie, które najczęściej robimy po świętach wielkanocnych. Zawsze zostaje bia...
Odsłon: 363
Wyjątkowy patent na pierś z kaczki. Dzięki długiemu gotowaniu w niskiej tempe...
Odsłon: 61
Składniki
Dynię: obieramy, kroimy w kostkę. Wkładamy na ok.1min do wrzątku i przekładamy do słoików
Zalewa: gotujemy goździki z wodą i octem przez ok.10min . Zalewamy dynię w słoikach. Pasteryzujemy 15min od momentu zagotowania.
SMACZNEGO!!!