Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nadaje sie do miesa, ryby, pieczywa, smazenia warzyw...gdzie tylko lubisz czosnek!
Wyobraź sobie szczęśliwe krowy leniwie pasące się na zielonych zboczach gór w...
Odsłon: 1550
Taki pieróg z farszem jest bardzo smaczny. Pasuje, żeby zabrać go do pracy.
Odsłon: 392
Śnieżny puch, czyli łatwiutki sernik na zimno z galaretkami cytrynowymi, na...
Odsłon: 3057
Wyobraź sobie szczęśliwe krowy leniwie pasące się na zielonych zboczach gór w...
Odsłon: 1550
Taki pieróg z farszem jest bardzo smaczny. Pasuje, żeby zabrać go do pracy.
Odsłon: 392
Śnieżny puch, czyli łatwiutki sernik na zimno z galaretkami cytrynowymi, na...
Odsłon: 3057
Składniki
Maslo zostawiamy na noc w cieplym miejscu tak zeby bylo bardzo miekkie. Czosnek i natke pietruszki drobno siekamy.
Wszystkie skladniki dokladnie ze soba laczymy tak aby powstala gladka masa, dodajemy sol, mieszamy. Przekladamy do zamykanego pojemnika, albo do foliowego rozka i przechowujemy w lodowce