Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nadaje sie do miesa, ryby, pieczywa, smazenia warzyw...gdzie tylko lubisz czosnek!
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 276
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1043
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 4094
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 276
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1043
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 4094
Składniki
Maslo zostawiamy na noc w cieplym miejscu tak zeby bylo bardzo miekkie. Czosnek i natke pietruszki drobno siekamy.
Wszystkie skladniki dokladnie ze soba laczymy tak aby powstala gladka masa, dodajemy sol, mieszamy. Przekladamy do zamykanego pojemnika, albo do foliowego rozka i przechowujemy w lodowce