Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nadaje sie do miesa, ryby, pieczywa, smazenia warzyw...gdzie tylko lubisz czosnek!
Pulpety w sosie chrzanowo -koperkowym to pomysł na szybki obiad. Możemy je p...
Odsłon: 1285
Przepyszny chleb z dodatkiem malasy trzcinowej. Dzięki niej chleb jest lekko...
Odsłon: 43
Ten przepis polecam tym, którzy nie są mocni w gotowaniu a chcą zjeść coś pys...
Odsłon: 1296
Wakacyjne smaki w lekkiej odsłonie.
Odsłon: 228
Pulpety w sosie chrzanowo -koperkowym to pomysł na szybki obiad. Możemy je p...
Odsłon: 1285
Przepyszny chleb z dodatkiem malasy trzcinowej. Dzięki niej chleb jest lekko...
Odsłon: 43
Ten przepis polecam tym, którzy nie są mocni w gotowaniu a chcą zjeść coś pys...
Odsłon: 1296
Wakacyjne smaki w lekkiej odsłonie.
Odsłon: 228
Składniki
Maslo zostawiamy na noc w cieplym miejscu tak zeby bylo bardzo miekkie. Czosnek i natke pietruszki drobno siekamy.
Wszystkie skladniki dokladnie ze soba laczymy tak aby powstala gladka masa, dodajemy sol, mieszamy. Przekladamy do zamykanego pojemnika, albo do foliowego rozka i przechowujemy w lodowce