Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nadaje sie do miesa, ryby, pieczywa, smazenia warzyw...gdzie tylko lubisz czosnek!
My Polacy lubimy zapiekanki na bułce paryskiej. Dzisiejsza moja propozycja na...
Odsłon: 1072
Polędwica należy do tej partii wieprzowiny, którą trudno jest zrobić na soczy...
Odsłon: 554
Ta sałatka jest bardzo dobrą propozycją dla osób, które są na diecie oraz cho...
Odsłon: 1190
Taki obiad często robiła babcia. Uwielbiam to połączenie domowego makaronu, k...
Odsłon: 247
My Polacy lubimy zapiekanki na bułce paryskiej. Dzisiejsza moja propozycja na...
Odsłon: 1072
Polędwica należy do tej partii wieprzowiny, którą trudno jest zrobić na soczy...
Odsłon: 554
Ta sałatka jest bardzo dobrą propozycją dla osób, które są na diecie oraz cho...
Odsłon: 1190
Taki obiad często robiła babcia. Uwielbiam to połączenie domowego makaronu, k...
Odsłon: 247
Składniki
Maslo zostawiamy na noc w cieplym miejscu tak zeby bylo bardzo miekkie. Czosnek i natke pietruszki drobno siekamy.
Wszystkie skladniki dokladnie ze soba laczymy tak aby powstala gladka masa, dodajemy sol, mieszamy. Przekladamy do zamykanego pojemnika, albo do foliowego rozka i przechowujemy w lodowce