Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
W sam raz dla smakoszy mięsa mielonego.
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19281
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13051
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1700
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232149
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19281
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13051
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1700
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232149
Składniki
Naleśniki usmażyć wg własnego przepisu. Mięso mielone podsmażyć na oliwie z przyprawami i posiekanym czosnkiem.
Cebule pokroić w piórka a paprykę w paseczki. Pomidory polać wrzątkiem, obierać ze skórki i pokroić w kostkę. Warzywa i koncentrat pomidorowy dodać do mięsa i dusić do miękkości warzyw( ok 15-20 min).
Na naleśniki nakładamy porcje farszu i zwijamy. Naleśniki można zastąpić tortillami.