Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
W sam raz dla smakoszy mięsa mielonego.
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 469
Nasza babcia Ksenia gotowała na wigilię zupę grzybową z kaszą gryczaną. Jedli...
Odsłon: 230
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 9611
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1115
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4450
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 469
Nasza babcia Ksenia gotowała na wigilię zupę grzybową z kaszą gryczaną. Jedli...
Odsłon: 230
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 9611
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1115
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4450
Składniki
Naleśniki usmażyć wg własnego przepisu. Mięso mielone podsmażyć na oliwie z przyprawami i posiekanym czosnkiem.
Cebule pokroić w piórka a paprykę w paseczki. Pomidory polać wrzątkiem, obierać ze skórki i pokroić w kostkę. Warzywa i koncentrat pomidorowy dodać do mięsa i dusić do miękkości warzyw( ok 15-20 min).
Na naleśniki nakładamy porcje farszu i zwijamy. Naleśniki można zastąpić tortillami.