Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Niby mielone a jednak całkiem inaczej smakują.
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1212
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 396
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1284
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1212
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 396
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1284
Składniki
Należy wszystko wymieszać to - co potrzebne jest do mielonych.: Jeśli dodajemy cebulkę to niewiele i drobno pokrojoną.
Formować kotlety w kształcie cygar.Smażyć na rozgrzanym oleju.
Podawać jako przystawka do ziemniaków lub ryżu.Smakują również wyśmienicie - zimne.
Nie wymyśliłam nic nowego.Radzę jednak spróbować.Cygara mają ciekawy smak ponieważ praktycznie nie mają w środku mielonego tylko w koło jest chrupiąca skórka.Danie szybkie i takie "w razie niespodziewanych gości.POLECAM