Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne ciasteczka maślane z dodatkiem rodzynek, pachnące masełkiem i wanilią.
Odsłon: 583
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 1547
Te krokiety dziadowskie udowadniają, że możesz stworzyć pyszne danie, wykorzy...
Odsłon: 27694
Śledzie po diabelsku to idealny przepis dla miłośników mocniejszych i bardzie...
Odsłon: 3593
Pyszne ciasteczka maślane z dodatkiem rodzynek, pachnące masełkiem i wanilią.
Odsłon: 583
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 1547
Te krokiety dziadowskie udowadniają, że możesz stworzyć pyszne danie, wykorzy...
Odsłon: 27694
Śledzie po diabelsku to idealny przepis dla miłośników mocniejszych i bardzie...
Odsłon: 3593
Składniki
mule mrożone lub świeże. Jeśli mrożone to bez pracy są już gotowe do spożycia. Jeśli świeże należy je ugotować w wodzie lub na parze do chwili aż się otworzy muszla, jakieś 5 min. od zagotowania.
Cebule podsmażyć na oliwie i maśle, dodać do małży, wymieszać pozostałe składniki, doprawić solą i pieprzem.Gotowe. podawać na ciepło lub na zimno jedne i drugie smakują wybornie.opcjonalnie można skropić octem jabłkowym.