Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
elegancka przystawka na romantyczny wieczor...
Czasem trzeba się troszkę porozpieszczać, zwłaszcza jak w biedronce zdarzą si...
Odsłon: 415
Choć jedzenie karpia w Wigilię jest stosunkowo młodą tradycją, większość Pola...
Odsłon: 9054
Sposób na danie z filetem kurczaka w roli głównej, pod warzywna pierzynką. W...
Odsłon: 399
Babka to jedno z tradycyjnych ciast na wielkanocnym stole , polecam szybką i...
Odsłon: 280
Sposób na danie z filetem kurczaka w roli głównej, pod warzywna pierzynką. W...
Odsłon: 399
Babka to jedno z tradycyjnych ciast na wielkanocnym stole , polecam szybką i...
Odsłon: 280
Składniki
Mule myjemy i dodajemy do wrzacego wina .gotujac przez okolo 5minut.przecedzamy przez sito.Maslo-siekamy natke,szalotke oraz czosnek.dodajemy maslo.doprawiamy sola.mieszamy wszystko do jednolitej masy.nakladamy nadzienie do muli ,posypujemy bulka tarta.pieczemy w 240C przez 8-10 minut.podajemy z pieczona bagietka .smacznego;-)
Przepisy Przekąski
Przekąski
Pieczarki faszerowane
Przekąski
Wytrawne muffinki z mięsem mielonym i kukurydzą
Przekąski
Wielkanocny pasztet jajeczny
Przekąski
Serowa rolada z jajkami
Pieczarki faszerowane
Pieczarki faszerowane boczkiem i mozarellą, zapiekane w piecu to doskonały do...
Odsłon: 22
Wytrawne muffinki z mięsem mielonym i kukurydzą
Małe babeczki lubi chyba większość z nas. Te, przygotowane w wersji na słono...
Odsłon: 30