Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
elegancka przystawka na romantyczny wieczor...
Masz dylemat, co zjeść? Ta zapiekanka jest świetna na każdą porę dnia i na ka...
Odsłon: 56
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 61
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 301
Masz dylemat, co zjeść? Ta zapiekanka jest świetna na każdą porę dnia i na ka...
Odsłon: 56
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 61
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 301
Składniki
Mule myjemy i dodajemy do wrzacego wina .gotujac przez okolo 5minut.przecedzamy przez sito.Maslo-siekamy natke,szalotke oraz czosnek.dodajemy maslo.doprawiamy sola.mieszamy wszystko do jednolitej masy.nakladamy nadzienie do muli ,posypujemy bulka tarta.pieczemy w 240C przez 8-10 minut.podajemy z pieczona bagietka .smacznego;-)