Przekąski Przepis na:
Przepisów i artykułów: 9 Ocena: 965
Dodano: 16.03.2008
Odsłon: 12365
3-4 os. | 15 min | średnie | przystępne |
Jajka rozbić dodac wode, mleko, sól, cukier. Wszystko razem wymieszać. Na koniec dodac mąke z budyniem. Piec na rozgrzanym oleju, lub bez tłuszczu. Nalesniki najlepiej smakują z owocowymi konfiturami lub ze słodkim twarogiem.
Na skróty
Komentarze do przepisu (3)

mydlana69 09 czerwca 2010Zgłoś do usunięcia
wlawsnie zjadlam,tylko podwoilam porcje,bo lakomczuszkiem jestem ;).super sa !polecam !1 Kto głosował? | Odpowiedz

1czarnula1 05 marca 2010Zgłoś do usunięcia
polecam!!!0 Kto głosował? | Odpowiedz

1czarnula1 05 marca 2010Zgłoś do usunięcia
bardzo dobre,ale ciepłe!0 Kto głosował? | Odpowiedz