Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne danie o oryginalnym smaku.
Domowe chipsy to dużo lepsza wersja tych kupionych w sklepie. Możesz je przyg...
Odsłon: 245
Pyszne i sycące pyzy ziemniaczane z pełnym smaku farszem z wieprzowego mięsa...
Odsłon: 4939
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4831
Przepis na rybę z frytkownicy beztłuszczowej Ryba z airfryera Ryba z airfry...
Odsłon: 44874
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso gotowane długo...
Odsłon: 491
Domowe chipsy to dużo lepsza wersja tych kupionych w sklepie. Możesz je przyg...
Odsłon: 245
Pyszne i sycące pyzy ziemniaczane z pełnym smaku farszem z wieprzowego mięsa...
Odsłon: 4939
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4831
Przepis na rybę z frytkownicy beztłuszczowej Ryba z airfryera Ryba z airfry...
Odsłon: 44874
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso gotowane długo...
Odsłon: 491
Składniki
Naleśniki: wymieszac jajka z oliwa szklanka piwa i sola , dosypujac make miksowac az powstanie geste ciasto, dolać letnią wode. wsypać przyprawy wymienione w składnikach.Usmażyć naleśniki. Nadzienie: szpinak rozmrozić na patelni na maśle dodać ser camembert i bleu, czosnek, sól i pieprz, mieszać do momentu aż szpinak połączy się z serami na gładką mase, dodać pokrojoną w kostke czerwoną papryke dusić jeszcze przez chwile. Gotowe naleśniki smarować cienką warstą nadzienia zawijać w rulony boki podwijając do środka. Smacznego