Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Syta jesienna zupa.
Odsłon: 22
Polecam na kolację. Nie tylko wegetarianie będą zadowoleni.
Odsłon: 5678
Polecam.
Odsłon: 1095
Coś pysznego. Polecam.
Odsłon: 147
Sztuka mięsa pieczonego na rodzinny obiad czy to na niedzielę czy święta.
Odsłon: 426
Syta jesienna zupa.
Odsłon: 22
Polecam na kolację. Nie tylko wegetarianie będą zadowoleni.
Odsłon: 5678
Polecam.
Odsłon: 1095
Coś pysznego. Polecam.
Odsłon: 147
Sztuka mięsa pieczonego na rodzinny obiad czy to na niedzielę czy święta.
Odsłon: 426
Składniki
Przygotować naleśniki według swojego przepisu.. Pieczarki oczyścić i pokroic na małe kawałeczki, cebule i kiełbase w małą kosteczke. Na patelni rozgrzać łyżke oleju, wrzucić cebule, a następnie pieczarki (przyprawic) chwile poddusic dodać kiełbaske i smażyć chwile tak aby kiełbasa sie przypadkiem za mocno nie usmażyła.. przestudzić farsz (naszykować naleśniki) Na naleśnika położyc mały plasterek sera i troche gotowego farsz (nie przesadzać z farszem bo naleśnik może sie rozlecieć), zawinąć. Zanurzyc w roztrzepanym jajku i bułce tartej. Usmażyć na oleju. Smacznego!!!!