Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo szybkie do wykonania ciasto bez pieczenia. Herbatniki z puszystym krem...
Odsłon: 365
Tosty grillowane jak szaszłyki z masłem ziołowym i serem
Odsłon: 72
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 156
Rewelacyjny, sezonowy obiad w 20 minut. Ziemniaczane kluseczki ze szparagami,...
Odsłon: 112
Bardzo szybkie do wykonania ciasto bez pieczenia. Herbatniki z puszystym krem...
Odsłon: 365
Tosty grillowane jak szaszłyki z masłem ziołowym i serem
Odsłon: 72
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 156
Rewelacyjny, sezonowy obiad w 20 minut. Ziemniaczane kluseczki ze szparagami,...
Odsłon: 112
Składniki
Przygotować naleśniki według swojego przepisu.. Pieczarki oczyścić i pokroic na małe kawałeczki, cebule i kiełbase w małą kosteczke. Na patelni rozgrzać łyżke oleju, wrzucić cebule, a następnie pieczarki (przyprawic) chwile poddusic dodać kiełbaske i smażyć chwile tak aby kiełbasa sie przypadkiem za mocno nie usmażyła.. przestudzić farsz (naszykować naleśniki) Na naleśnika położyc mały plasterek sera i troche gotowego farsz (nie przesadzać z farszem bo naleśnik może sie rozlecieć), zawinąć. Zanurzyc w roztrzepanym jajku i bułce tartej. Usmażyć na oleju. Smacznego!!!!