Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
alternatywa dla jajecznicy ;)
Delikatne kawałki z polędwiczek kurczaka w panierce z bułki tartej i płatków...
Odsłon: 2695
Schab gotowany w aromatycznym bulionie z dużą ilością ziół to propozycja dla...
Odsłon: 2343
Włoski klasyk, który jak mawiają został wymyślony przez prostytutki, żeby wab...
Odsłon: 692
Przepis dnia
Makaron z cukinią, suszonymi pomidorami i chrupiącym boczkiem - pomysł na szy...
Odsłon: 1273
Delikatne kawałki z polędwiczek kurczaka w panierce z bułki tartej i płatków...
Odsłon: 2695
Schab gotowany w aromatycznym bulionie z dużą ilością ziół to propozycja dla...
Odsłon: 2343
Włoski klasyk, który jak mawiają został wymyślony przez prostytutki, żeby wab...
Odsłon: 692
Przepis dnia
Makaron z cukinią, suszonymi pomidorami i chrupiącym boczkiem - pomysł na szy...
Odsłon: 1273
Składniki
Jajka ugotowac na twardo, wystudzic, oddzielic zoltka od bialek. Białka zetrzec na tarce o grubych oczkach, zoltka przelozyc do miseczki i rozetrzec widelcem.
Do zoltek dodac musztade, smietane, oraz miekkie maslo. Dokladnie rozetrzec, zeby wszystkie skladniki sie polaczyly. Doprawic.
Przed podaniem paste posypac najpierw startym bialkiem, nastepnie szczypiorkiem. Smacznego :)