Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
alternatywa dla jajecznicy ;)
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 215
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 770
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 906
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 119
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2795
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 215
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 770
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 906
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 119
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2795
Składniki
Jajka ugotowac na twardo, wystudzic, oddzielic zoltka od bialek. Białka zetrzec na tarce o grubych oczkach, zoltka przelozyc do miseczki i rozetrzec widelcem.
Do zoltek dodac musztade, smietane, oraz miekkie maslo. Dokladnie rozetrzec, zeby wszystkie skladniki sie polaczyly. Doprawic.
Przed podaniem paste posypac najpierw startym bialkiem, nastepnie szczypiorkiem. Smacznego :)