Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
alternatywa dla jajecznicy ;)
Smażone udka z kurczaka podane z frytkami. Podany przepis jest na 1 porcję.
Odsłon: 9
Sznycel wiedeński (Wiener Schnitzel) to tradycyjne danie kuchni austriackiej....
Odsłon: 130
Smaczne, kruche ciasteczka, ozdobione kolorowymi landrynkowymi witrażami.
Odsłon: 32
Prosta sałatka z rewelacyjnym sosem. Pyszny dodatek do drugiego dania, może t...
Odsłon: 16
Smażone udka z kurczaka podane z frytkami. Podany przepis jest na 1 porcję.
Odsłon: 9
Sznycel wiedeński (Wiener Schnitzel) to tradycyjne danie kuchni austriackiej....
Odsłon: 130
Smaczne, kruche ciasteczka, ozdobione kolorowymi landrynkowymi witrażami.
Odsłon: 32
Prosta sałatka z rewelacyjnym sosem. Pyszny dodatek do drugiego dania, może t...
Odsłon: 16
Składniki
Jajka ugotowac na twardo, wystudzic, oddzielic zoltka od bialek. Białka zetrzec na tarce o grubych oczkach, zoltka przelozyc do miseczki i rozetrzec widelcem.
Do zoltek dodac musztade, smietane, oraz miekkie maslo. Dokladnie rozetrzec, zeby wszystkie skladniki sie polaczyly. Doprawic.
Przed podaniem paste posypac najpierw startym bialkiem, nastepnie szczypiorkiem. Smacznego :)