Do góry

Przekąski Przepis na:

Pasta pomidorowa

Pasta pomidorowa

Autor:

Przepisów i artykułów: 4 Ocena: 45

Dodano:

Odsłon: 7522

Smakowitą kropką nad "i" każdego mięsnego oraz rybnego fondue są sosy i pasty. Doskonale nadaje się również na grilla :)

Składniki

  • majonez, 100 g.
  • ketchup, 2 łyżki
  • jogurt, 1 łyżka
  • sól, do smaku
  • pieprz cayenne, do smaku
  • cukier, szczypta
  • Koniak, 1 łyżeczka
3-4 os. 15 min średnie przystępne
Reklama
Reklama
Pasta pomidorowa

Przygotowanie

  1. Majonez wymieszać z ketchupem oraz jogurtem i doprawić na ostro solą, pieprzem cayenne oraz cukrem

  2. Tuz przed podaniem domieszać koniak

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń