Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
szybkie,smaczne i proste...polecam
Przepis dnia
Proponuję dziś przepis na pyszne ciasto Rafaello, na biszkopcie, z delikatnym...
Odsłon: 34862
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 15066
Przepis dnia
Proponuję dziś przepis na pyszne ciasto Rafaello, na biszkopcie, z delikatnym...
Odsłon: 34862
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 15066
Składniki
miesko z makrelki odzielamy od skorki i ostek, rozdrabniamy widelcem w miseczce
cebulkę obieramy i drobniutko kroimy tak drobno jak tylko nam wychodzi
mieszamy miesko z makreli i cebulke dodajemy pieprz do smaku i dodajemy tyle oliwki by pasta nie była sucha...to widac jak sie ciągle miesza dodając powoli oliwkę :))
niektore osoby zamiast oliwki dodaja majonez ale dla mnie to za tłuste i mdłe. Zdecydowanie polecam oliwkę!!
oczywiście paste mozna przyozdobic szczypiorkiem zapachnie nam wiosna :)