Przekąski Przepis na:
Przepisów i artykułów: 5 Ocena: 218
Dodano: 21.12.2011
Odsłon: 15998
1-2 os. | 15 min | średnie | przystępne |
Cebule i ogórki wrzucić do malaksera i rozdrobnić. Dodać makrele bez skóry i ości, sok z cytryny, pokrojoną natkę z pietruszki ( ilość wg uznania) oraz ok. 2 łyżki oliwy i kilka razy uruchomić tryb “pulse”.
Przełożyć do salaterki polać oliwą i włożyć do lodówki.
SMACZNEGO
Na skróty
Komentarze do przepisu (3)

gochna55 12 lutego 2018Zgłoś do usunięcia
Dodaję ugotowane jajko. Takie pasty jednak mają jedną wadę - zbyt szybko znikają z miseczki. Ale są pyszne.1 Kto głosował? | Odpowiedz

marysia11082 19 stycznia 2012Zgłoś do usunięcia
DO SKŁADNIKÓW MOŻNA DODAĆ TROCHĘ BIAŁEGO SERA JA TAK ROBIĘ .PRZEPIS SZYBKI I ŁATWY.BRAWO.1 Kto głosował? | Odpowiedz

anetaa26 21 grudnia 2011Zgłoś do usunięcia
robie taka sama- pyszne i proste :)2 Kto głosował? | Odpowiedz