Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna z chlebem lub świeżą bułką.
Staropolski piernik powinien dojrzewać nawet 2 miesiące. Ale co jeśli nie mas...
Odsłon: 99198
Puszysty piernik last minute, który zrobicie w zaledwie kilka chwil. Wystarcz...
Odsłon: 1037
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 5124
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13838
Staropolski piernik powinien dojrzewać nawet 2 miesiące. Ale co jeśli nie mas...
Odsłon: 99198
Puszysty piernik last minute, który zrobicie w zaledwie kilka chwil. Wystarcz...
Odsłon: 1037
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 5124
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13838
Składniki
Cebule i ogórki wrzucić do malaksera i rozdrobnić. Dodać makrele bez skóry i ości, sok z cytryny, pokrojoną natkę z pietruszki ( ilość wg uznania) oraz ok. 2 łyżki oliwy i kilka razy uruchomić tryb “pulse”.
Przełożyć do salaterki polać oliwą i włożyć do lodówki.
SMACZNEGO