Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis dnia: 12-12-2010
Smaczne na cieplo i zimno.
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 116
Lekki jogurtowy deser z galaretką i musli. Pyszny i słodki. Szybki do zrobien...
Odsłon: 90
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 116
Lekki jogurtowy deser z galaretką i musli. Pyszny i słodki. Szybki do zrobien...
Odsłon: 90
Składniki
Mieso doprawic do smaku,obsmazyc,cebule kroimy w kostke i smazymy,pieczarki zetrzec na tarce, dodac do cebuli posypac vegetta i dusic az do odparowania wody.Polaczyc mieso z pieczarkami cebula startym serem zoltym i bulka tarta, wymieszac doprawic do smaku pieprzem i sola(mozna tez dodac 2-3 lyzki koncentratu pomidorowego)pozostawic do wystygniecia.
Rozkladamy ciasto francuskie,nakladamy farsz zawijamy i smarujemy z gory zoltkiem.Na kazdym ciescie jest podany czas pieczenia oraz temp,srednio od20 do 30minut w temp185*C .Podawac np,jako przystawke do barszczu.Smacznego