Przekąski Przepis na:
3-4 os. | > 60 min | średnie | przystępne |
Mieso doprawic do smaku,obsmazyc,cebule kroimy w kostke i smazymy,pieczarki zetrzec na tarce, dodac do cebuli posypac vegetta i dusic az do odparowania wody.Polaczyc mieso z pieczarkami cebula startym serem zoltym i bulka tarta, wymieszac doprawic do smaku pieprzem i sola(mozna tez dodac 2-3 lyzki koncentratu pomidorowego)pozostawic do wystygniecia.
Rozkladamy ciasto francuskie,nakladamy farsz zawijamy i smarujemy z gory zoltkiem.Na kazdym ciescie jest podany czas pieczenia oraz temp,srednio od20 do 30minut w temp185*C .Podawac np,jako przystawke do barszczu.Smacznego
Na skróty
Komentarze do przepisu (5)

Konto usunięte 12 grudnia 2010Zgłoś do usunięcia
pyszności i doskonałe do wykorzystania na Sylwestra z czerwonym barszczykiem, zgadzam się z mysteriouscake7 Kto głosował? | Odpowiedz

sasza78 12 grudnia 2010Zgłoś do usunięcia
Robie podobne.. :)7 Kto głosował? | Odpowiedz

mysteriouscake 06 grudnia 2010Zgłoś do usunięcia
Super dodatek do barszczu w Nowy Rok !!!! I przekąska i obiad jednocześnie. Zrobię!7 Kto głosował? | Odpowiedz

nana 05 grudnia 2010Zgłoś do usunięcia
tak.....bardzo pozywne i nie trudne w wykonaniu..7 Kto głosował? | Odpowiedz

taura 05 grudnia 2010Zgłoś do usunięcia
Pewnie smaczne :)7 Kto głosował? | Odpowiedz