Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis dnia: 12-12-2010
 
            Smaczne na cieplo i zimno.
 
         
         
         
            Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 25962
 
            Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 3361
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1425
 
            Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 25962
 
            Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 3361
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1425
 
         
         
                Składniki
Mieso doprawic do smaku,obsmazyc,cebule kroimy w kostke i smazymy,pieczarki zetrzec na tarce, dodac do cebuli posypac vegetta i dusic az do odparowania wody.Polaczyc mieso z pieczarkami cebula startym serem zoltym i bulka tarta, wymieszac doprawic do smaku pieprzem i sola(mozna tez dodac 2-3 lyzki koncentratu pomidorowego)pozostawic do wystygniecia.
Rozkladamy ciasto francuskie,nakladamy farsz zawijamy i smarujemy z gory zoltkiem.Na kazdym ciescie jest podany czas pieczenia oraz temp,srednio od20 do 30minut w temp185*C .Podawac np,jako przystawke do barszczu.Smacznego