Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis dnia: 12-12-2010
Smaczne na cieplo i zimno.
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1286
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 773
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1406
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1286
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 773
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1406
Składniki
Mieso doprawic do smaku,obsmazyc,cebule kroimy w kostke i smazymy,pieczarki zetrzec na tarce, dodac do cebuli posypac vegetta i dusic az do odparowania wody.Polaczyc mieso z pieczarkami cebula startym serem zoltym i bulka tarta, wymieszac doprawic do smaku pieprzem i sola(mozna tez dodac 2-3 lyzki koncentratu pomidorowego)pozostawic do wystygniecia.
Rozkladamy ciasto francuskie,nakladamy farsz zawijamy i smarujemy z gory zoltkiem.Na kazdym ciescie jest podany czas pieczenia oraz temp,srednio od20 do 30minut w temp185*C .Podawac np,jako przystawke do barszczu.Smacznego