Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jako szybka przekąska na każdą okazję. Składniki farszu zawsze robione "na oko"
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1940
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1632
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2598
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1940
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1632
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2598
Składniki
Tuńczyka odsączyć z oleju, posiekać cebulę i oliwki oraz paprykę. Wymieszać składniki razem z pzrecierem i doprawić przyprawami.
Wycinać dowolne kształty z ciasta francuskiego, u mnie kwadraty, nakładać farsz i zlepiać. Potrzeć żółtkiem. Piec 20 min w 180 - 200 stopni