Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jako szybka przekąska na każdą okazję. Składniki farszu zawsze robione "na oko"
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1455
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1160
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1312
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 927
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1455
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1160
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1312
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 927
Składniki
Tuńczyka odsączyć z oleju, posiekać cebulę i oliwki oraz paprykę. Wymieszać składniki razem z pzrecierem i doprawić przyprawami.
Wycinać dowolne kształty z ciasta francuskiego, u mnie kwadraty, nakładać farsz i zlepiać. Potrzeć żółtkiem. Piec 20 min w 180 - 200 stopni