Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jako szybka przekąska na każdą okazję. Składniki farszu zawsze robione "na oko"
Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1654
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 966
Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1654
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 966
Składniki
Tuńczyka odsączyć z oleju, posiekać cebulę i oliwki oraz paprykę. Wymieszać składniki razem z pzrecierem i doprawić przyprawami.
Wycinać dowolne kształty z ciasta francuskiego, u mnie kwadraty, nakładać farsz i zlepiać. Potrzeć żółtkiem. Piec 20 min w 180 - 200 stopni