Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jako szybka przekąska na każdą okazję. Składniki farszu zawsze robione "na oko"
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10637
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4786
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 878
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 9058
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1337
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10637
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4786
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 878
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 9058
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1337
Składniki
Tuńczyka odsączyć z oleju, posiekać cebulę i oliwki oraz paprykę. Wymieszać składniki razem z pzrecierem i doprawić przyprawami.
Wycinać dowolne kształty z ciasta francuskiego, u mnie kwadraty, nakładać farsz i zlepiać. Potrzeć żółtkiem. Piec 20 min w 180 - 200 stopni