Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jako szybka przekąska na każdą okazję. Składniki farszu zawsze robione "na oko"
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 11744
Przepis dnia
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy pyszną surówkę z młodej kapusty, idealny...
Odsłon: 41900
Przepis dnia
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy wspaniałe skrzydełka z kurczaka, smażone...
Odsłon: 5013
Sałatka z awokado jest słodko-słona, działa orzeźwiająco, a w dodatku świetni...
Odsłon: 45851
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 11744
Przepis dnia
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy pyszną surówkę z młodej kapusty, idealny...
Odsłon: 41900
Przepis dnia
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy wspaniałe skrzydełka z kurczaka, smażone...
Odsłon: 5013
Sałatka z awokado jest słodko-słona, działa orzeźwiająco, a w dodatku świetni...
Odsłon: 45851
Składniki
Tuńczyka odsączyć z oleju, posiekać cebulę i oliwki oraz paprykę. Wymieszać składniki razem z pzrecierem i doprawić przyprawami.
Wycinać dowolne kształty z ciasta francuskiego, u mnie kwadraty, nakładać farsz i zlepiać. Potrzeć żółtkiem. Piec 20 min w 180 - 200 stopni