Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przystawka do wszystkiego!!!
Pizzerinki z kabanosem to doskonały pomysł na kolację na ciepło, przekąskę al...
Odsłon: 1217
Tym razem prezentujemy wam przepis na pyszne kaszotto z kaszą bulgur, wołowin...
Odsłon: 822
Pizzerinki z kabanosem to doskonały pomysł na kolację na ciepło, przekąskę al...
Odsłon: 1217
Tym razem prezentujemy wam przepis na pyszne kaszotto z kaszą bulgur, wołowin...
Odsłon: 822
Składniki
Ziemniaki przekrajamy na cztery czesci. Nie obieramy ze skorki. Myjemy i wrzucamy do naczynia zaroodpornego.Skrapiamy oliwa z oliwek i posypujemy przyprawami.Wstawiamy do piekarnika nagrzanego do 180 st. na okolo 1 godzine. Smacznego!