Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Średnio kaloryczne danie, które z pewnością zaspokoi głód. ;)
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7990
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 344
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3402
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 620
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7990
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 344
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3402
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 620
Składniki
Filety oprószamy solą i smażymy je na oliwie pod przykryciem ok. 15 minut. Przygotowujemy sos: dżem, sos chili (lub ostrą paprykę), musztardę i miód mieszamy ze sobą, dodajemy sól i pieprz w takiej ilości, by sos miał wyraźnie pikantnie-słodki smak. Połową sosu zalewamy filety, trzymamy pod przykryciem na małym ogniu przez 10 minut. Podajemy gorące, na lekko zarumienionych grzankach, polane sosem w taki sposób, by lekko je nasączył. Smacznego. ;)