Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepyszne naleśniki z pikantnym farszem, podane z sosem czosnkowym .... niebo w gębie :) Farsz można wykorzystać do ryżu, makaronu czy po prostu sam bez dodatków
fasolkę gotujemy w osolonej wodzie do miękkości. resztę składników tniemy na spore kawałki . Na rozgrzanej patelni smażymy mielone, dodajemy warzywa i odsączoną fasolkę i dusimy przez 10 minut na małym ogniu, dodajemy koncentrat i przyprawy, dusimy jeszcze przez 5 minut.
Smażymy naleśniki na patelni bez oleju i na usmażonych nakładamy farsz, zawijamy w kopertę czyli po prawej i lewej do środka, na to zaginamy górę i dół i obracamy na talerz.
Pycha!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A poza tym, to dobry sposób na wykorzystanie naleśni...
Odsłon: 614
Ostatnio bardzo często nachodzi mnie ochota na naleśniki - najlepiej na słodk...
Odsłon: 3507
Sernik ma różne oblicza. Wolisz ten ciężki, wilgotny, lekko kwaskowy? Czy kre...
Odsłon: 262
Delikatne, mięciutkie, pachnące śliwką i marcepanem. Stary domowy przepis któ...
Odsłon: 85
Małosolne z lekko podkręconym smakiem!
Odsłon: 22
Sezon na popierówki w pełni dziś proponuję pyszne pierogi idealne na letni ob...
Odsłon: 3227
Papierówki najbardziej pasują do szarlotki, mają cudowny smak, pachną wspania...
Odsłon: 3463
Sernik ma różne oblicza. Wolisz ten ciężki, wilgotny, lekko kwaskowy? Czy kre...
Odsłon: 262
Delikatne, mięciutkie, pachnące śliwką i marcepanem. Stary domowy przepis któ...
Odsłon: 85
Małosolne z lekko podkręconym smakiem!
Odsłon: 22
Sezon na popierówki w pełni dziś proponuję pyszne pierogi idealne na letni ob...
Odsłon: 3227
Papierówki najbardziej pasują do szarlotki, mają cudowny smak, pachną wspania...
Odsłon: 3463
Składniki
fasolkę gotujemy w osolonej wodzie do miękkości. resztę składników tniemy na spore kawałki . Na rozgrzanej patelni smażymy mielone, dodajemy warzywa i odsączoną fasolkę i dusimy przez 10 minut na małym ogniu, dodajemy koncentrat i przyprawy, dusimy jeszcze przez 5 minut.
Smażymy naleśniki na patelni bez oleju i na usmażonych nakładamy farsz, zawijamy w kopertę czyli po prawej i lewej do środka, na to zaginamy górę i dół i obracamy na talerz.
Przepisy Przekąski
Przekąski
Dietetyczne placuszki bez cukru
Przekąski
Bułeczki z ciasta francuskiego z borówkami.
Przekąski
Smażone kwiaty z cukinii
Przekąski
Utopence - czeska przekąska do piwa
Dietetyczne placuszki bez cukru
Przepyszne i slodziutkie placuszki bez cukru
Odsłon: 17
Bułeczki z ciasta francuskiego z borówkami.
Ostatnio naszła mnie ochota na coś słodkiego z owocami. Pod ręką miałem ciast...
Odsłon: 131