Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepyszne naleśniki z pikantnym farszem, podane z sosem czosnkowym .... niebo w gębie :) Farsz można wykorzystać do ryżu, makaronu czy po prostu sam bez dodatków
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 14216
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1646
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 16236
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 6537
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 14216
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1646
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 16236
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 6537
Składniki
fasolkę gotujemy w osolonej wodzie do miękkości. resztę składników tniemy na spore kawałki . Na rozgrzanej patelni smażymy mielone, dodajemy warzywa i odsączoną fasolkę i dusimy przez 10 minut na małym ogniu, dodajemy koncentrat i przyprawy, dusimy jeszcze przez 5 minut.
Smażymy naleśniki na patelni bez oleju i na usmażonych nakładamy farsz, zawijamy w kopertę czyli po prawej i lewej do środka, na to zaginamy górę i dół i obracamy na talerz.