Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepyszne naleśniki z pikantnym farszem, podane z sosem czosnkowym .... niebo w gębie :) Farsz można wykorzystać do ryżu, makaronu czy po prostu sam bez dodatków
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 955
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 93
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2153
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4170
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 955
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 93
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2153
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4170
Składniki
fasolkę gotujemy w osolonej wodzie do miękkości. resztę składników tniemy na spore kawałki . Na rozgrzanej patelni smażymy mielone, dodajemy warzywa i odsączoną fasolkę i dusimy przez 10 minut na małym ogniu, dodajemy koncentrat i przyprawy, dusimy jeszcze przez 5 minut.
Smażymy naleśniki na patelni bez oleju i na usmażonych nakładamy farsz, zawijamy w kopertę czyli po prawej i lewej do środka, na to zaginamy górę i dół i obracamy na talerz.