Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7828
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 992
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13587
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7828
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 992
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13587
Składniki
Do miski wsypujemy 3 szklanki mąki i szczyptę soli . do ciepłego mleka dodajemy drożdże i szczyptę cukru zostawiamy do wyrośnięcia. Wyrośniete drożdże dodajemy do mąki . Wyrabiamy ciasto i zostawiamy do wyrośnięcia . Następnie ciasto rozwałkować na blachę posmarować olejem . Ciasto smarujemy koncentrat em nakładamy składniki pieczarki cebulę kiełbasę paprykę posypujemy starym serem . Pieczemy 30 min w 180 stopniach.