Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Miały być placki ziemniaczane ale po przeszukaniu lodówki wyszły ziemniaczane z wkładką :)
Sezon na rabarbar w pełni, więc dziś zrobimy najlepsze, najpyszniejsze ciasto...
Odsłon: 23508
Pyszny wiosenny wegetariański obiadek. Sezon na szparagi trwa w najlepsze, wi...
Odsłon: 177
Smakowite śniadanie.
Odsłon: 368
Klasyczna karpatka z szybkim kremem i orzeźwiającą żelką owocową. Ciasto któ...
Odsłon: 530
Sezon na rabarbar w pełni, więc dziś zrobimy najlepsze, najpyszniejsze ciasto...
Odsłon: 23508
Pyszny wiosenny wegetariański obiadek. Sezon na szparagi trwa w najlepsze, wi...
Odsłon: 177
Smakowite śniadanie.
Odsłon: 368
Klasyczna karpatka z szybkim kremem i orzeźwiającą żelką owocową. Ciasto któ...
Odsłon: 530
Składniki
Ziemniaki, cukinię (nieobraną), marchewkę, cebulę i pieczarki przepuścić przez maszynkę do mielenia.
Masę warzywną odcedzić na sitku.
Dodać przyprawy i mąkę. Ja dałam szklankę były mało zwarte ale wolałam placki warzywne niż mączne.
Usmażyć na złoto- brązowy kolor.
Podawac ze śmietaną.
SMACZNEGO!