Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybka i bardzo atrakcyjna przekąska na sobotni wieczór.
Por po oczyszczeniu i odcięciu zbędnych elementów wrzucamy do wrzątku, na około 1 minutę.
Kroimy na równe kawałki i rozkładamy na części.
Faszerujemy wcześniej ugotowanym ryżem i kawałkami wędzonego łososia.
Zwijają tak by przypominało sushi.
Mamy teraz sezon na szparagi. Kiedyś to warzywo, było bardzo ekskluzywne ale...
Odsłon: 17
Zdrowe i smakowite jedzonko. Przygotowanie nie dłuższe niz 1,5 godziny, łączn...
Odsłon: 22
Po raz pierwszy przygotowałam frytki z dyni. Przygotowałam je do potraw z gri...
Odsłon: 57
Co dziś u was króluje w ten deszczowy zimny dzień ?
Odsłon: 43
Pyszny, lekko kwaskowaty, gesty i zdrowy, koktajl z bananem i kiwi to poezja...
Odsłon: 206
Mamy teraz sezon na szparagi. Kiedyś to warzywo, było bardzo ekskluzywne ale...
Odsłon: 17
Zdrowe i smakowite jedzonko. Przygotowanie nie dłuższe niz 1,5 godziny, łączn...
Odsłon: 22
Po raz pierwszy przygotowałam frytki z dyni. Przygotowałam je do potraw z gri...
Odsłon: 57
Co dziś u was króluje w ten deszczowy zimny dzień ?
Odsłon: 43
Pyszny, lekko kwaskowaty, gesty i zdrowy, koktajl z bananem i kiwi to poezja...
Odsłon: 206
Składniki
Por po oczyszczeniu i odcięciu zbędnych elementów wrzucamy do wrzątku, na około 1 minutę.
Kroimy na równe kawałki i rozkładamy na części.
Faszerujemy wcześniej ugotowanym ryżem i kawałkami wędzonego łososia. Zwijają tak by przypominało sushi.
Przepisy Przekąski
Przekąski
Tarta ze szparagami
Przekąski
Frytki z dyni
Przekąski
Sadzone jajka zapiekane w ziemniakach
Przekąski
Szaszłyki z wątróbek drobiowych z indyka
Tarta ze szparagami
Mamy teraz sezon na szparagi. Kiedyś to warzywo, było bardzo ekskluzywne ale...
Odsłon: 17
Frytki z dyni
Po raz pierwszy przygotowałam frytki z dyni. Przygotowałam je do potraw z gri...
Odsłon: 57