Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7435
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2358
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7435
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2358
Składniki
Wędlinę(jakąkolwiek może być to co mamy w lodówce) pokroić i podsmażyć bez dodawania tłuszczu w dużym garnku. W trakcie pokroić surową marchewkę w talarki grubości 1mm i dodać do wędliny. Całość mieszamy od czasu do czasu i kroimy papryki różnokolorowe na słupki o długości mniej więcej centymetr. Dodajemy to do garnka a następnie kroimy cukinie w półokrągłe plasterki i dusimy z resztą warzyw Kolejno dodajemy posiekany por a na końcu kapustę pekińską dosyć drobno posiekaną. Gdy wszystkie warzywa będą już miękkie dodajemy do smaku przyprawy i przecier pomidorowy. Jeszcze chwilkę gotujemy Smacznego