Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis dnia
Polecam. Rozgrzewajace danie na rodzinne spotkanie.
Odsłon: 1320
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 25030
Bób w pomidorach z tymiankiem to prawdziwa bomba witaminowa i źródło cennych...
Odsłon: 133
Przepis dnia
Polecam. Rozgrzewajace danie na rodzinne spotkanie.
Odsłon: 1320
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 25030
Bób w pomidorach z tymiankiem to prawdziwa bomba witaminowa i źródło cennych...
Odsłon: 133
Składniki
Wędlinę(jakąkolwiek może być to co mamy w lodówce) pokroić i podsmażyć bez dodawania tłuszczu w dużym garnku. W trakcie pokroić surową marchewkę w talarki grubości 1mm i dodać do wędliny. Całość mieszamy od czasu do czasu i kroimy papryki różnokolorowe na słupki o długości mniej więcej centymetr. Dodajemy to do garnka a następnie kroimy cukinie w półokrągłe plasterki i dusimy z resztą warzyw Kolejno dodajemy posiekany por a na końcu kapustę pekińską dosyć drobno posiekaną. Gdy wszystkie warzywa będą już miękkie dodajemy do smaku przyprawy i przecier pomidorowy. Jeszcze chwilkę gotujemy Smacznego