Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ten przepis polecam tym, którzy nie są mocni w gotowaniu a chcą zjeść coś pys...
Odsłon: 1212
Wakacyjne smaki w lekkiej odsłonie.
Odsłon: 154
Z wykorzystaniem warzyw z rosołu i świetnie doprawione.
Odsłon: 468
Pomysł na krewetki w sosie korma. Składniki i proporcje wzięłam z kilku przep...
Odsłon: 72
Ten przepis polecam tym, którzy nie są mocni w gotowaniu a chcą zjeść coś pys...
Odsłon: 1212
Wakacyjne smaki w lekkiej odsłonie.
Odsłon: 154
Z wykorzystaniem warzyw z rosołu i świetnie doprawione.
Odsłon: 468
Pomysł na krewetki w sosie korma. Składniki i proporcje wzięłam z kilku przep...
Odsłon: 72
Składniki
Wędlinę(jakąkolwiek może być to co mamy w lodówce) pokroić i podsmażyć bez dodawania tłuszczu w dużym garnku. W trakcie pokroić surową marchewkę w talarki grubości 1mm i dodać do wędliny. Całość mieszamy od czasu do czasu i kroimy papryki różnokolorowe na słupki o długości mniej więcej centymetr. Dodajemy to do garnka a następnie kroimy cukinie w półokrągłe plasterki i dusimy z resztą warzyw Kolejno dodajemy posiekany por a na końcu kapustę pekińską dosyć drobno posiekaną. Gdy wszystkie warzywa będą już miękkie dodajemy do smaku przyprawy i przecier pomidorowy. Jeszcze chwilkę gotujemy Smacznego