Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam to jest bardzo tradycyjny przepis!
To pożywny i aromatyczny gulasz z papryką i mrożonymi warzywami. Nie może się...
Odsłon: 353
Prosta i łatwa sałatka z makaronem orzo, ananasem, ogórkiem i kukurydzą. Do n...
Odsłon: 550
Piersi kacze przygotowane na niedzielny obiad. Piersi wyszły smaczne, mięsko...
Odsłon: 758
To pożywny i aromatyczny gulasz z papryką i mrożonymi warzywami. Nie może się...
Odsłon: 353
Prosta i łatwa sałatka z makaronem orzo, ananasem, ogórkiem i kukurydzą. Do n...
Odsłon: 550
Piersi kacze przygotowane na niedzielny obiad. Piersi wyszły smaczne, mięsko...
Odsłon: 758
Składniki
Wszystkie składniki dobrze wymieszać. Rozwałkować ciasto grubość około 1 cm-3/4cm wycinać foremką okrągłe/kwadratowe placki i piec na suchej patelni (lub kładziemy na blachę kuchni węglowej) z każdej strony po 3-4 min., pilnując aby się nie przypaliły. Najlepsze są gorące z masłem czosnkowym. Smacznego!!!!!!