Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam to jest bardzo tradycyjny przepis!
Schab wieprzowy wędzony w aromacie płynnego dymu wędzarniczego olcha/buk. Trz...
Odsłon: 5129
Masło niesamowicie wzbogaca smak ryby, właściwie inne przyprawy oprócz soli i...
Odsłon: 608
Schab wieprzowy wędzony w aromacie płynnego dymu wędzarniczego olcha/buk. Trz...
Odsłon: 5129
Masło niesamowicie wzbogaca smak ryby, właściwie inne przyprawy oprócz soli i...
Odsłon: 608
Składniki
Wszystkie składniki dobrze wymieszać. Rozwałkować ciasto grubość około 1 cm-3/4cm wycinać foremką okrągłe/kwadratowe placki i piec na suchej patelni (lub kładziemy na blachę kuchni węglowej) z każdej strony po 3-4 min., pilnując aby się nie przypaliły. Najlepsze są gorące z masłem czosnkowym. Smacznego!!!!!!