Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Łatwa w wykonaniu , ale smaczna i efektowna przystawka - zachwyci wszystkich gości.
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8488
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 549
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8488
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 549
Składniki
Przygotuj sos - utrzyj musztardę -z miodem i oliwą, możesz dodać odrobinę soku z cytrusów. Dla każdego gościa przyszykuj osobny talerzyk na przystawkę. Na talerzyku ułóż rukolę, tyle ile ci się na raz zmieści w palcach. Wyciśnij na nią niewielką ilość soku z limonki, lub cytryny i odrobinę posól
Dla każdego gościa przyszykuj osobny talerzyk na przystawkę. Na talerzyku ułóż rukolę, tyle ile ci się na raz zmieści w palcach. Wyciśnij na nią niewielką ilość soku z limonki, lub cytryny i odrobinę posól. Na środku ułóż jedną porcję łososia, całość skrop delikatnie sosem. Przybierz kolorowymi kiełkami.