Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Łatwa w wykonaniu , ale smaczna i efektowna przystawka - zachwyci wszystkich gości.
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34115
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1294
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113569
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34115
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1294
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113569
Składniki
Przygotuj sos - utrzyj musztardę -z miodem i oliwą, możesz dodać odrobinę soku z cytrusów. Dla każdego gościa przyszykuj osobny talerzyk na przystawkę. Na talerzyku ułóż rukolę, tyle ile ci się na raz zmieści w palcach. Wyciśnij na nią niewielką ilość soku z limonki, lub cytryny i odrobinę posól
Dla każdego gościa przyszykuj osobny talerzyk na przystawkę. Na talerzyku ułóż rukolę, tyle ile ci się na raz zmieści w palcach. Wyciśnij na nią niewielką ilość soku z limonki, lub cytryny i odrobinę posól. Na środku ułóż jedną porcję łososia, całość skrop delikatnie sosem. Przybierz kolorowymi kiełkami.