Do góry

Przekąski Przepis na:

"Śledzie a'la Salsa"

Śledzie a'la Salsa

Autor:

Przepisów i artykułów: 16 Ocena: 64

Dodano:

Odsłon: 173

Szybka smaczna zakąska.

Składniki

  • 1 kg. śledzi zielonych-filety
  • 4 cebule pokrojone w krążki
  • 1 słoik ketchupu
  • 3/4 szkl. oleju
  • 1/2 szkl. octu
  • 1 szkl. wody
  • 7 kulek ziela angielskiego
  • 2-3 liście laurowe
  • 2 i 1/2 - 3 łyżek cukru
  • vegeta, sól do smaku
5-6 os. 15 min łatwe tanie
Reklama
Reklama
"Śledzie a'la Salsa"

Przygotowanie

  1. Wszystkie składniki oprócz śledzi włożyć do garnka, zagotować. Dodać śledzie i gotować 10 min. nie mieszać! tylko co jakiś czas, potrząsnąć garnkiem. Danie gotowe.
    Życzę smacznego

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń