Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Coś zmysłowego i bardzo delikatnego w smaku.
Dziś nie piątek ale tak mi się zachciało ryby że nie mogłam się oprzeć. Tak w...
Odsłon: 1390
Schab wieprzowy bez kości wędzony w garnku. Pyszna wędlinka do kanapek.
Odsłon: 975
Puszyste kluseczki kładzione , podane na słodko to szybki obiad gotowy w kwad...
Odsłon: 844
Maj to miesiąc szparagów. Uwielbiam wiosnę między innymi dlatego, że obfituje...
Odsłon: 55
Puszyste kluseczki kładzione , podane na słodko to szybki obiad gotowy w kwad...
Odsłon: 844
Maj to miesiąc szparagów. Uwielbiam wiosnę między innymi dlatego, że obfituje...
Odsłon: 55
Składniki
mleko roztrzep widelcem z proszkiem do pieczenia i jajkiem.Stopniowo dodawaj mąkę,aż ciasto uzyska konsystencję gęstego kremu.Odstaw na 20 minut do wyrośnięcia.W głębokiej patelni rozgrzej olej.Nakładaj łyżką porcje ciasta.Racuszki usmaż na złoty kolor z obu stron.Na każdy placek połóż rulonik zrobiony z wędzonego łososia,udekoruj cząstką cytryny.
Przepisy Przekąski
Przekąski
Szparagi w cieście francuskim
Przekąski
Szybka przekąska z tortilli
Przekąski
Grillowana mozzarella z dżemem malinowym
Przekąski
Grillowany camembert z sosem na bazie czerwonego wina i dżemu z owoców leśnych
Szparagi w cieście francuskim
Maj to miesiąc szparagów. Uwielbiam wiosnę między innymi dlatego, że obfituje...
Odsłon: 55
Szybka przekąska z tortilli
Szybka i smaczna przekąska z tortilli z dodatkiem serka kanapowego , szynki o...
Odsłon: 775