Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
smaczne, proste
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7726
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 250
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 2780
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 562
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7726
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 250
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 2780
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 562
Składniki
Mięso przyprawić jajkiem , solą pieprzem, Vegetą,( nie dodawać bułki !!). Na foli aluminiowej posmarowanej olejem rozłożyć mięso w prostokąt o grubości ok 2 cm. Na środek położyć wcześniej przesmażone pieczarki z posiekaną cebulą( na środek farszu można położyć ugotowaną marchewkę co daje ładniejszy efekt podczas krojenia). Namoczyć ręce w wodzie i zwinąć mięso w roladę szczelnie zakrywając farsz. Na roladę posypać według uznania oregano, zawinąć w folię. Piec w temp. 180 - 200 st. przez 1 godzinę, na ostatnie 15 minut odsłonić folię aby mięso się przyrumieniło. Wspaniałym dodatkiem jest sos czosnkowo-majonezowy