Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
smaczne, proste
        
        
        
            wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 231698
            Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 4931
            To najlepsze rogaliki, które możesz zrobić w domu. Ciasto jest puszyste i zac...
Odsłon: 36223
            Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1391
            wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 231698
            Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 4931
            To najlepsze rogaliki, które możesz zrobić w domu. Ciasto jest puszyste i zac...
Odsłon: 36223
            Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1391
        
        Składniki
Mięso przyprawić jajkiem , solą pieprzem, Vegetą,( nie dodawać bułki !!). Na foli aluminiowej posmarowanej olejem rozłożyć mięso w prostokąt o grubości ok 2 cm. Na środek położyć wcześniej przesmażone pieczarki z posiekaną cebulą( na środek farszu można położyć ugotowaną marchewkę co daje ładniejszy efekt podczas krojenia). Namoczyć ręce w wodzie i zwinąć mięso w roladę szczelnie zakrywając farsz. Na roladę posypać według uznania oregano, zawinąć w folię. Piec w temp. 180 - 200 st. przez 1 godzinę, na ostatnie 15 minut odsłonić folię aby mięso się przyrumieniło. Wspaniałym dodatkiem jest sos czosnkowo-majonezowy