Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
smaczne, proste
Smaczna sałatka z brokułem, jajkiem, pomidorem oraz kukurydzą, ogórkiem kiszo...
Odsłon: 344
Masz ochotę na pyszne i szybkie śniadanie, wystarczy serek wiejski, musli, ba...
Odsłon: 375
Smaczny kotlet vege z soczewicy z kaszą kuskus i bukietem warzyw to propozyc...
Odsłon: 919
Smaczna sałatka z brokułem, jajkiem, pomidorem oraz kukurydzą, ogórkiem kiszo...
Odsłon: 344
Masz ochotę na pyszne i szybkie śniadanie, wystarczy serek wiejski, musli, ba...
Odsłon: 375
Smaczny kotlet vege z soczewicy z kaszą kuskus i bukietem warzyw to propozyc...
Odsłon: 919
Składniki
Mięso przyprawić jajkiem , solą pieprzem, Vegetą,( nie dodawać bułki !!). Na foli aluminiowej posmarowanej olejem rozłożyć mięso w prostokąt o grubości ok 2 cm. Na środek położyć wcześniej przesmażone pieczarki z posiekaną cebulą( na środek farszu można położyć ugotowaną marchewkę co daje ładniejszy efekt podczas krojenia). Namoczyć ręce w wodzie i zwinąć mięso w roladę szczelnie zakrywając farsz. Na roladę posypać według uznania oregano, zawinąć w folię. Piec w temp. 180 - 200 st. przez 1 godzinę, na ostatnie 15 minut odsłonić folię aby mięso się przyrumieniło. Wspaniałym dodatkiem jest sos czosnkowo-majonezowy