Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
smaczne, proste
Przepis tradycyjny na pysznego , o chrupiącej skórce pstrąga, pieczonego w ca...
Odsłon: 443
Twarogowe ciasteczka z cukrem - tylko 4 składniki
Odsłon: 139
Bezglutenowy piernik z dodatkiem mąki kukurydzianej i owsianej wcale nie trac...
Odsłon: 5531
Prosty, szybki obiad - ulubiony makaron, pieczarki i pyszny sos na bazie kwaś...
Odsłon: 1111
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 445
Dzisiaj zapraszam na sernik „Plaster miodu”, czyli ciasto bez pieczenia o del...
Odsłon: 1227
Przepis tradycyjny na pysznego , o chrupiącej skórce pstrąga, pieczonego w ca...
Odsłon: 443
Twarogowe ciasteczka z cukrem - tylko 4 składniki
Odsłon: 139
Bezglutenowy piernik z dodatkiem mąki kukurydzianej i owsianej wcale nie trac...
Odsłon: 5531
Prosty, szybki obiad - ulubiony makaron, pieczarki i pyszny sos na bazie kwaś...
Odsłon: 1111
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 445
Dzisiaj zapraszam na sernik „Plaster miodu”, czyli ciasto bez pieczenia o del...
Odsłon: 1227
Składniki
Mięso przyprawić jajkiem , solą pieprzem, Vegetą,( nie dodawać bułki !!). Na foli aluminiowej posmarowanej olejem rozłożyć mięso w prostokąt o grubości ok 2 cm. Na środek położyć wcześniej przesmażone pieczarki z posiekaną cebulą( na środek farszu można położyć ugotowaną marchewkę co daje ładniejszy efekt podczas krojenia). Namoczyć ręce w wodzie i zwinąć mięso w roladę szczelnie zakrywając farsz. Na roladę posypać według uznania oregano, zawinąć w folię. Piec w temp. 180 - 200 st. przez 1 godzinę, na ostatnie 15 minut odsłonić folię aby mięso się przyrumieniło. Wspaniałym dodatkiem jest sos czosnkowo-majonezowy