Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8288
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 2856
Polecam.
Odsłon: 1509
Polecam.
Odsłon: 445
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8288
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 2856
Polecam.
Odsłon: 1509
Polecam.
Odsłon: 445
Składniki
Filety kroimy na pól, solimy i pieprzymy obtaczamy w mące i smażymy,aż się ładnie przyrumieni. Wykładamy na pólmisek.
Cebulę kroimy w kostke, smażymy aż się zeszkli, dodajemy keczup( sos powinien być gęstawy) chwilę jeszcze trzymamy na patelni, aż się przegotuje. Powstałym sosem polewamy rybę i gotowe. Smaczne na zimno i na gorąco. SMACZNEGO!!!!